maanantai 10. elokuuta 2015

Mun pakoni loppuun juostu oooon!

Noniin, viime viikko meni nyt sitten melko "sinnepäin", mutta eteenpäin ollaan menossa! Viime viikolla tosiaan aloitin työharjoittelun ja alkuviikosta oli vielä työvuorojakin siihen päälle, joten menossa oltiin kokoajan. Kummipoikaakin käytin leffassa ja sitten kävin järkkäröimässä Mielensäpahoittajan miniä-näytöksessä (menkää katsomaan jos olette Kouvolan seudulla!). Mutta kiireisestä aikataulusta huolimatta, olen pyrkinyt syömään terveellisesti!

Kissakavereista ei oikein ole lenkkiseuraksi... xD

Kahden viikon takaisia ruokia en nyt muista enää, mutta tällä viikolla otin evääksi yleensä salaatin joko lohella tai jollain lihalla höystettynä. Sekaan raejuustoa ja parina päivänä pähkinöitä. Välipalakeksi mukaan ja päivälliseksi pähkinöitä ja pari hedelmää, koska muuta en töihin oikein viitsinyt alkaa raahaamaan. Kuulostaa aika hyvältä vai mitä? Aamut aloitin puurolla ja mustikoilla paitsi viikonloppuna, jolloin söin kaksi ruisleipää maksamakkaralla ja juustolla. Kuulostanee aika hyvältä? No olihan se sitä.
Paitsi että lankesin myös herkkuihin, joten viikko ei suinkaan mennyt niin täydellisesti kuin olisi voinut mennä. Leffaan otin evästä pikkasen ja kotona oli jäätelöä, jota söin kahvin kanssa viikonloppuna. Laskin ne kyllä orjallisesti kiloklubiin, mutta kuitenkin!

Näitä on haettu metsästä jo kolme satsia! .. vai neljä?

Viime viikon liikunta taas oli vain kolmena päivänä aamulenkki ja sen lisäksi sienestystä ja vadelmien poimintaa. Ei siis mennyt sekään ihan purkkiin, mutta tällä viikolla paremmin sitten! Tuo sienestys on kyllä hyvää hommaa, koska siitä saa proteiinia sekä lautaselle että talven varalle ja samalla tulee liikuttua. Ei se nyt mitään maailman kaloreita polttavinta liikuntaa ole, mutta liikuntaa kuitenkin!
Tänään päätin ottaa kahvakuulan mukaan viikko-ohjelmaani jotten liikaa tuudittautuisi siihen "sienestys polttaa kaloreita, hyvä jeejee!"-ajatukseen. Tänään otinkin 40 minuutin kahvakuulailun aamuni aloitukseksi ja sitten sen lisäksi pyörin kaksi tuntia metsässä sienten perässä.. Joten nyt olen tämän päivän tekemisiin melko tyytyväinen! Huomenna joko lenkille tai kahvakuula kouraan, riippuen nyt aamun fiiliksestä. Tämän linkin takaa muuten löydätte nuo liikkeet, joita suosin kahvakuulaillessani. Tänään tein sarjan kolme kertaa, koska ensimmäinen meni muistutellessa, toinen kerta tosissaan ja kolmas jo vähän nuutuneemmin. Oikein hyvä aamun aloitus, suosittelen kaikille! Eikä kuulat ole kalliitakaan.

.. Ja näitä löytyy sekä hillona, mehuna että pakkasesta! 
Painoa kuluneen kahden viikon aikana putosi 1,5 kiloa eli tänä aamuna vaaka näytti 90.8 kiloa. Hieman jäi kaivertamaan tuo viime viikko, koska suunnitelmissa oli pudottaa kilo viikossa! Ei sinänsä, tarkoitus kun on pudottaa 18 kiloa jouluun mennessä, ei tämä kaada mitään mutta yritän silti kiriä tällä viikolla!
Senttejä on pudonnut yhteensä neljä senttiä ja aikalailla sentti reisistä, mahasta, lantiosta ja rinnasta. Ei siis kummoinen määrä näin nopeasti ajateltuna, mutta kahteen viikkoon silti aika kivasti! Olen ihan kohtalaisen tyytyväinen tähän tulokseen!
Muuten, viime merkinnässä kun mainitsin tuon "vatsalihasvyön" mitä kokeilin lenkkieni tukena niin viskasin sen takaisin kaapin perälle. En kokenut siitä mitään suurempaa hyötyä ja alkoi ärsyttämään se tosiasia että se piti käynnistää uudelleen lenkin puolivälissä, jolloin siihen juoksenteluun tuli pakollinen pieni tauko ja keskittyminen herpaantui. Joten kaapissa on ja pysyy! Älkää turhaan hassatko rahojanne semmoisiin, ostakaa mieluummin se kuula!

Ja tämä mäki on allekirjoittaneen aamulenkin Rocky-hetki.
Tämän viikon arkeen kuuluu nyt sitten samaisia evässalaatteja mitä viime viikollakin. Sen lisäksi syön kotona mummon tekemää kaalikeittoa, aloitan yhä aamuni puurolla (mutta tällä kertaa vadelmilla, koska mustikat tursuavat jo korvista ulos). Koska tuo viime viikko jäi hieman kaihertamaan, päätin että tällä viikolla kokeilen tähdätä kalorilaskennassa 1500 kaloriin päivässä vaikka Kiloklubi suosittelee sitä 1800-1900 kaloria. Kokeilen viikon 1500:lla ja sitten ensi viikolla palaan Kiloklubin suosittelemiin kaloreihin ainakin viikoksi, jottei keho päätä että saa liian vähän ruokaa.

Eipä tässä muuta tällä kertaa! Ensi viikkoon, tsemppiä kaikille!

1 kommentti: