tiistai 21. heinäkuuta 2015

Flowparkilla homma alkuun!

Noniin eilen se nyt sitten alkoi! Meinaan uusinta kierros laihiksen parissa.. tai elämäntapamuutos, miten sen haluaa ilmaista. Itse puhuisin ehkä enemmän jälkimmäisellä termillä!


Nämä alkuarvojen ylösottamiset ovat aina melkoisen ikäviä, mutta on aina hyvä muistaa että lähtökohdasta on suunta vain alaspäin! Eilen vaa'alla käydessäni näytti se korkeat 93,3 kiloa vaikka luulin että paino notkuisi tällä hetkellä iinä 90 kilon puolin ja toisin. Voi olla että kesällä on osuutta asiaan, ei voi tietää. Mutta niin tai näin, nyt tuosta 93 kilosta lähdetään rytinällä alaspäin! Tavoitteen pidän siinä 75 kilossa, joten 18 kiloa olisi tarkoitus pudottaa ennen vuoden vaihdetta. Ensi kesään mennessä pitäisi painon olla josain 70-75 välissä ja kroppa kiinteämpi. Ja ei, en näe tätä rupeamaa mahdottomana vaan sisua ja tahdonvoimaa vaativana.

Lantion levein kohta huiteli 107 sentissä, peppu 110 sentissä ja reidet 60 sentissä molemmat. Muut mitat ovatkin sitten vähän vähemmän tärkeitä. Iskin kaikki tiedot kuitenkin tuohon blogini pääkuvaan, joskin en päivittänyt sitä vielä koska ajattelin tehdä sen vasta ensi viikolla kun ensimmäiset muutokset näkyvät. Painoindex 29.4 ja se pitäisi tämän syksyn aikana 23.7. Siinä ei siis näennäisesti ainakaan ole kovin suurta pudotusta vai mitä? Hah!


Noniin nyt kun lähtökohdat on ilmaistu kaunihisti niin sitten seuraavaan asiaan! Tämä rupeamani käynnistyi eilen mukavasti viiden tunnin riehumisella Vierumäen Flowparkissa. Kyseessä on siis sellainen.. voisiko sanoa luontoystävällinen huvipuisto, jossa on kunto koetuksella! Korkealle mäntyihin on rakennettu eritasoisia ratoja, joita pitää selvittää. Siellä sitä sitten riiputaan 3-4 metrin korkeudessa valjaiden varassa. Täysin turvallista touhua, jos toimii ohjeiden mukaan! Ja suosittelen lämpimästi kaikille, joskin kädet ja jalat ja kaikki paikat mistä ikinä löydätte lihaksia, ovat seuraavana päivänä aivan turkasen jumissa. Kokemuksen syvällä rintaäänellä!
Mutta tosiaan, aivan loistavaa ajanvietettä! Siinä sitä nautittiin välipalaksi pähkinöitä ja mehua ja banaania ja taas jatkettiin. En ollut voinut suunnitella päiväni ruokailuja etukäteen, koska en tiennyt mitä tässä nyt saisi syötyä päivän mittaan mutta illalla sain kuitenkin ilokseni huomata saaneeni "kaikki pallot vihreiksi" ja tarpeeksi kaloreita päivälle. Täydellinen suoritus siis! Vihreät pallot viittaavat nyt siis kiloklubi.fi:n ruokapäiväkirjaan.


Tänään, kaikesta lihaskivusta huolimatta, lähdin aamusta ennen aamupalaa tunnin hölkkä/kävely-lenkille ja sen jälkeen maistuivat keitetyt kananmunat ja neljän viljan puuro! Ja sitten sitä jaksoikin siivota ja käydä kaupassa, minkä jälkeen lounaaksi kalakeittoa ja jälkkäriksi pähkinöitä! Kello on nyt kaksi iltapäivällä ja olen juonut jo puolitoista litraa vettä tänään.  Hyvin siis menee, mutta menkööt!

Mitähän muuta tässä nyt sitten? Ei tässä ihmeellisempää kai. Viikko jatkuu aamulenkeillä kunnes lauantaina ja sunnuntaina levätään. Maanantaina sitten puntaripäivä ja katsotaan mitä on tapahtunut vai onko mitään! Seuraavaan kertaan siis, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti